Sala de premsa

L'Editorial Icària i l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans presentaran divendres

query_builder   31 gener 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Editorial Icària i l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans presentaran divendres

L'autora del llibre, Silvia Calamati, està especialitzada en la qüestió irlandesa des de fa 25 anys i ha rebut el Premi Internacional Tom Cox en reconeixement del seu treball
L’Editorial Icària i l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat presentaran divendres, 1 de febrer (12h) el llibre sobre el conflicte irlandès “Las Hijas de Erin” (Editorial Icària) amb la seva autora, la periodista italiana Sílvia Calamati.
 
A través d’una mirada femenina, “Las Hijas de Erin” explica el conflicte d’Irlanda del Nord des de finals dels anys 60. Calamati se centra en la vida quotidiana de les veus més oblidades del conflicte, les dones i els nens, per explicar els sentiments de pèrdua i angoixa lligats al conflicte. Sílvia Calamati està especialitzada en la qüestió irlandesa des de fa 25 anys. Al 2002 va rebre el Premi Internacional Tom Cox en reconeixement del seu treball.
 
La presentació comptarà amb la partic

12:00|.Llibreria Espai Icària (c. Arc de Sant Cristòfol, 11-23)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans, Xavier Badia, participarà en la presentació del llibre "Las Hijas de Erin", sobre el paper de les dones en el conflicte irlandès.