Sala de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, inaugura els bucs d'assaig de Deltebre

query_builder   18 gener 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, inaugura els bucs d'assaig de Deltebre

Villalbí també visitarà diversos equipaments juvenils que la Secretaria impulsa a les Terres de l'Ebre, com la futura Oficina d'Emancipació Juvenil d'Amposta o els nous bucs d'assaig d'Ulldecona
El secretari de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, inaugurarà demà els nous bucs d'assaig de Deltebre (Baix Ebre). Ho farà acompanyat de l'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa; del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, i del director de Serveis d'Acció Social i Ciutadania a la demarcació, Adam Tomàs. Els bucs estan situats al carrer Vinallop, s/n (antiges escoles de la Verge Blanca), de la localitat deltaica. La inauguració de les instal·lacions musicals s'emmarca en la visita de Villalbí a diversos equipaments juvenils de les Terres de l'Ebre impulsats per la Secretaria de Joventut. És el cas de la futura Oficina d'Emancipació Juvenil comarcal d'Amposta (Montsià), on s'entrevistarà amb la presidenta de la Fundació Privada Montsià, Marta Cid, i dels futurs bucs d'assaig d'Ulldecona, que el secretari visitarà posteriorment. En la compareixença als mitjans, Villalbí farà una valoració global dels projectes que la Secretaria està duent a terme a la demarcació i explicarà les inversions previstes per enguany.

11:35|.Ajuntament (pl. 20 de maig, s/n)|Deltebre (El Baix Ebre)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, acompanyat de l'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa; el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, i el director de Serveis d'Acció Social i Ciutadania a la demarcació, Adam Tomàs, inaugura els bucs d'assaig de Deltebre.