Sala de premsa

El conseller de Governació, Joan Puigcercós, inaugura l'Oficina d'Acció Ciutadana El Montsià

query_builder   15 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Joan Puigcercós, inaugura l'Oficina d'Acció Ciutadana El Montsià

Aquest servei d'atenció presencial té l'objectiu d'apropar els serveis i recursos de l'Administració a la ciutadania i al món associatiu
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, acompanyat del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, del director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, i del director general d'Acció Cívica, Josep Maria Civis, inaugurarà la nova Oficina d’Acció Ciutadana (OAC) que s’ha instal·lat a la Casa del Mar de Sant Carles de la Ràpita (Montsià). L’acte d’inauguració, que comptarà amb la participació d’autoritats locals i representants d’entitats de la comarca, tindrà lloc dissabte, 16 de febrer, a les 17.30 hores.
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques ha invertit 25.000 euros en la posada en funcionament d’aquesta nova oficina d’atenció presencial, que té la funció d’apropar els serveis i recursos del conjunt de l’Administració de la Generalitat a la ciutadania i al món associatiu de la comarca. Des de l’OAC El Montsià es podrà registrar qualsevol tràmit de la Generalitat i de la resta d’administracions supralocals.
 
Des de l’OAC es facilitarà la feina dels treballadors socials dels ajuntaments a l’hora de tramitar els informes. A més, l’oficina neix per dinamitzar el teixit associatiu de la comarca, de manera que les entitats podran accedir més fàcilment als programes d’ajuts i disposar d’un punt d’informació i seguiment per planificar millor les activitats. L’horari de l’OAC El Montsià és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, i de 16 a 18 hores, els dimarts i els dijous. A l’estiu (de l’1 de juny al 30 de setembre) estarà oberta als matins, i tancarà durant tot el mes d’agost.

17:30|.Oficina d'Acció Ciutadana El Montsià (c. de l'Arenal)|Sant Carles de la Ràpita (El Montsià)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, acompanyat del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, inaugurarà la nova Oficina d’Acció Ciutadana (OAC) que s’ha instal·lat a la Casa del Mar.