Sala de premsa

CONVOCATÒRIA RECTIFICADA: El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura el carrer Pau Casals de Boulogne-Billancourt

query_builder   20 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

CONVOCATÒRIA RECTIFICADA: El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació inaugura el carrer Pau Casals de Boulogne-Billancourt

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà el proper dijous, 21 de febrer, a les 18 hores, la Rue Pau Casals de Boulogne-Billancourt (París – Hauts de Seine).
 
El carrer Pau Casals està situat en el marc d’un conjunt residencial format per 875 habitatges, que l’empresa catalana Restaura ha rehabilitat recentment.
 
També assistirà a l’acte l’ex president de la Generalitat, Jordi Pujol, l’alcalde de Boulogne-Billancourt, Pierre-Mathieu Duhamel, el president de Restaura, Xavier Solano Madariaga, i la vídua de Pau Casals, Marta Casals Istomin.
 

18:00|.Rue Pau Casals| (França)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà la Rue Pau Casals de Boulogne-Billancourt (París – Hauts de Seine). També assistirà a l’acte l’ex president de la Generalitat, Jordi Pujol, l’alcalde de Boulogne-Billancourt, Pierre-Mathieu Duhamel, el president de Restaura, Xavier Solano Madariaga, i la vídua de Pau Casals, Marta Casals Istomin.