Sala de premsa

El conseller Tresserras presentarà a Tarragona un festival dedicat a la fotografia

query_builder   21 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Tresserras presentarà a Tarragona un festival dedicat a la fotografia

El projecte SCAN'08 inclourà jornades, exposicions i altres activitats al voltant del món de la fotografia
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presentarà divendres vinent, 22 de febrer, el festival SCAN, manifestació fotogràfica, que tindrà lloc a Tarragona del 14 al 20 d’abril. L’edició d’enguany inclourà les II Jornades Catalanes de Fotografia, el projecte de difusió internacional de creadors Talent Latent, un programa d’exposicions i un seguit d’activitats al voltant de la fotografia: un cicle de cinema temàtic, conferències, col·loquis, un taller teòric i un diàleg virtual entre experts que serà recollit en forma de llibre. A més, es presentarà una guia d’entitats fotogràfiques en actiu a Catalunya.
 
La roda de premsa tindrà lloc a les 12 hores a la seu dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona i, a més del conseller hi participaran el director dels Serveis Territorials, Adam Manyé i la coordinadora executiva d’SCAN, Mariona Fernández.
 
SCAN’08 es fa a Tarragona per subratllar la seva implicació històrica en el camp de la creació fotogràfica. Serà punt d’encontre amb creadors, especialistes i agents del camp de la fotografia i la imatge que tindrà com a objectiu principal repensar el que hauria de ser un observatori permanent en aquest àmbit a Catalunya i les estructures que se’n derivin. SCAN’08 compta amb un comitè artístic integrat per David Balsells, Pep Benlloch, Marta Dahó, Joan Fontcuberta i Tanit Plana.
 
Organitzat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, SCAN compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili, el Port de Tarragona, Repsol YPF i Hewlett Packard.

12:00|.Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona (c. Major, 14)|Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, presentarà a Tarragona el festival SCAN, dedicat a la fotografia.