Sala de premsa

Baltasar presideix la fundació d'una associació empresarial i mediambiental de l'arc mediterrani

query_builder   25 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Baltasar presideix la fundació d'una associació empresarial i mediambiental de l'arc mediterrani

La formen principalment entitats empresarials del Marroc, Tunísia, Líban, Algèria, Egipte, Jordània, Malta i Catalunya
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà demà dimarts, 26 de febrer, la constitució de Meda Enviro Network Association, una nova entitat formada per empreses i associacions empresarials del sector del medi ambient instal·lades en països mediterranis.
 
La finalitat de Meda Enviro Network és convertir-se en una associació empresarial no governamental i sense ànim de lucre dirigida a impulsar un model de gestió empresarial més sostenible que l’actual, ser plataforma de col·laboració empresarial i impulsar oportunitats de negoci.
 
La nova entitat agrupa ara associacions empresarials de vuit països: Algèria, Egipte, Jordània, Líban, Marroc, Malta, Tunísia i Catalunya.
 
L’acte es farà al Palau de Pedralbes a les 16.30 h i hi assistiran els representants de les empreses i entitats fundadores.

16:30|.Palau de Pedralbes - Antiga Sala d'Armes (av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà la constitució de Meda Enviro Network Association, una nova entitat formada per empreses i associacions empresarials del sector del medi ambient instal·lades en països mediterranis.