Sala de premsa

El conseller Nadal presentarà demà la posada en servei dels metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d'FGC

query_builder   6 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Nadal presentarà demà la posada en servei dels metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d'FGC

El conseller de DPTOP, Joaquim Nadal, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres presenten la posada en servei dels metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d'FGC
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, acompanyat del secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, i el president del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, presentarà demà dijous, 7 de febrer, la posada en servei dels metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d’FGC,  prevista pel proper cap de setmana.
 
L’acte tindrà lloc, a les 16.30 hores, al Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Av. Josep Tarradellas, 2, 4 i 6. Barcelona).

16:30|.DPTOP (Av. Tarradellas, 2 - 6)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, acompanyat del secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, i el president del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, presentarà la posada en servei dels metros comarcals de la línia Llobregat-Anoia d’FGC, prevista pel proper cap de setmana.