Sala de premsa

Governació fa balanç de les sol·licituds del PUOSC 2008-2012 dels municipis de l'Anoia

query_builder   27 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Governació fa balanç de les sol·licituds del PUOSC 2008-2012 dels municipis de l'Anoia

El secretari general del departament, Jaume Oliveras, donarà a conèixer aquestes dades a Sant Martí de Tous
El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, explicarà quines han estat les principals sol·licituds que han formulat els municipis de la comarca de l’Anoia per a la convocatòria del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya, PUOSC 2008-2012. La presentació tindrà lloc a l’Ajuntament de Sant Martí de Tous, el proper divendres, 28 de març, a les 10.30 hores.
 
Prèviament, el secretari general de Governació es reunirà amb l’alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar. Després de l’atenció als mitjans de comunicació, el secretari general de Governació i l’alcalde del municipi visitaran la zona del futur casal d’avis.
 
A les 12.45 hores, el secretari general de Governació també realitzarà una visita institucional a Piera, on es reunirà amb l’alcaldessa Josefina Altarriba i l’equip de govern local per parlar dels futurs projectes del municipi.

10:30|.Ajuntament (c. de les Escoles, 12)|Sant Martí de Tous (Anoia-Penedès)

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, explicarà quines han estat les principals sol·licituds que han formulat els municipis de la comarca de l’Anoia per a la convocatòria del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya, PUOSC 2008-2012.