Sala de premsa

Alliberen al Parc Natural dels Ports un aligot comú recuperat d'un tret

query_builder   4 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Alliberen al Parc Natural dels Ports un aligot comú recuperat d'un tret

L'animal s'ha refet durant un mes i mig al Centre de Fauna Salvatge del Canal Vell, del Parc Natural del Delta de l'Ebre
Tècnics del Departament de Medi Ambient i Habitatge alliberaran demà dimecres, 5 de març, al Parc Natural dels Ports, un aligot comú (Buteo buteo) que va ingressar el 17 de gener al Centre de Fauna Salvatge del Canal Vell del Parc Natural del Delta de l’Ebre, ferit per un tret. L’alliberament tindrà lloc a l’àrea de lleure de la Fonteta de Paüls (Baix Ebre) i hi participarà alumnat del CEIP de Sant Roc de Paüls.
 
L’animal, el van trobar en una finca d’oliveres de la zona baixa dels Ports, al terme municipal de Roquetes, amb una ferida a l’ala. Les radiografies van confirmar que la causa de la ferida era un tret. Després d’un període de recuperació de gairebé un mes i mig, l’aligot comú podrà retornar al medi.

11:00|.La Fonteta de Paüls. Trobada a la plaça de l'Ajuntament de Paüls, a les 10:55 h|Paüls (El Baix Ebre)

Tècnics del Departament de Medi Ambient i Habitatge alliberaran  al Parc Natural dels Ports, un aligot comú (Buteo buteo) que va ingressar el 17 de gener al Centre de Fauna Salvatge del Canal Vell del Parc Natural del Delta de l’Ebre, ferit per un tret.