Sala de premsa

Presentació dels actes commemoratius dels bombardejos de 1938 sobre Barcelona i més de 140 municipis catalans

query_builder   5 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació dels actes commemoratius dels bombardejos de 1938 sobre Barcelona i més de 140 municipis catalans

En la roda de premsa (dijous, 6 de març, 11.30 h) es presentarà la mostra que es podrà visitar dins el metro de Barcelona a partir del 15 març i l'exposició que itinerarà per tot Catalunya
La directora general de la Memòria Democràtica, M. Jesús Bono, presentarà el pròxim dijous en roda de premsa els actes que prepara la Generalitat per commemorar el 70è aniversari dels bombardejos de març de 1938 sobre Barcelona i recuperar la memòria dels atacs aeris que van partir més de 140 municipis de tot Catalunya entre 1936 i 1939. També participarà en la roda de premsa el comissari de les dues exposicions que conformen l’eix central dels actes commemoratius, Xavier Domènech. En la presentació es lliurarà material gràfic i audiovisual de les mostres, la primera de les quals es podrà visitar a partir del 15 de març dins el metro de Barcelona.
 
L’acte també comptarà amb la presència del director de Promoció Corporativa de Transports Metropolitans de Barcelona, Sebastià Buenestado, i el director de Comunicació i Màrketing de Ferrocarrils de la Generalitat, Francesc X. Balagué, entitats que, juntament amb la DG de Memòria Democràtica, coprodueixen la mostra que s’instal·larà en una estació de metro de la capital catalana.

11:30|.Sala de premsa d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (Pg. Sant Joan, 39-43)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general de la Memòria Democràtica, M. Jesús Bono, presentarà els actes que prepara la Generalitat per commemorar el 70è aniversari dels bombardejos de març de 1938 sobre Barcelona i recuperar la memòria dels atacs aeris que van partir més de 140 municipis de tot Catalunya entre 1936 i 1939.