Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita Cardedeu per conèixer els futurs projectes del municipi

query_builder   6 març 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita Cardedeu per conèixer els futurs projectes del municipi

L'Ajuntament ha sol·licitat al PUOSC 2008-2012 la rehabilitació de Can Borràs per poder-hi ubicar les dependències de la policia municipal
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del departament a Barcelona, Violant Mascaró, visita el municipi de Cardedeu (Vallès Oriental), demà divendres, 7 de març. Aquesta visita està programada per conèixer de primera mà les demandes de l’ajuntament per al Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012.
 
L’arribada del secretari general a l’ajuntament està prevista per a les 11 hores, on serà rebut per l’alcalde Joan Masferrer i els regidors del consistori, signarà en el Llibre d’Honor i mantindran una reunió amb l’equip de govern. A les 11.45 hores, atendrà els mitjans de comunicació al mateix Ajuntament.
 
Tot seguit, les autoritats visitaran les obres d’ampliació de la biblioteca municipal, finançades amb l’anterior PUOSC 2004-2007, i l’antiga fàbrica tèxtil Can Borràs, un equipament que l’ajuntament vol rehabilitar amb finançament del nou PUOSC amb l’objectiu de fer-hi la seu de la policia municipal i els serveis socials.

11:45|.Ajuntament de Cardedeu (pl. de Sant Joan, 1)|Cardedeu (El Vallès Oriental)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del departament a Barcelona, Violant Mascaró, visitarà Cardedeu. Aquesta visita està programada per conèixer de primera mà les demandes de l’ajuntament per al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012.