Sala de premsa

El conseller d'Educació presenta la primera fase de l'actualització de la immersió lingüística

query_builder   18 gener 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació presenta la primera fase de l'actualització de la immersió lingüística

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, presentarà al CEIP Miralletes la primera fase de l'actualització del Pla d'Immersió Lingüística a les escoles catalanes per al període 2007-2013.
Per tal de dur a terme la immersió lingüística el Departament d'Educació ha format durant el passat quadrimestre a 17 formadores que, a partir d'ara, transmetran al professorat participant els elements necessaris per a implantar el pla. En l'acte una d'aquestes formadores realitzarà un seminari amb 5 mestres d'escoles de la zona. Posteriorment, i en una altra aula del centre, la formadora impartirà una classe als alumnes. Els mitjans podran assistir i enregistrar imatges de recurs del seminari que imparteix la formadora als mestres i posteriorment una classe amb alumnes de primària modelada per la formadora. CONVOCATÒRIA DELS MITJANS TEMA: Presentació de l'actualització de la immersió lingüística DIA: Dilluns, 21 de gener de 2008 HORA: 12.00 hores LLOC: CEIP Miralletes. C/Indústria, 255. Barcelona Per a més informació, podeu contactar amb el gabinet de premsa del Departament d'Educació (93 551 69 69)

12:00|.CEIP Miralletes (c. Indústria, 255)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, presentarà la primera fase de l'actualització del Pla d'Immersió Lingüística a les escoles catalanes per al període 2007-2013.