Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 a Girona

query_builder   9 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la resolució del PUOSC 2008-2012 a Girona

Durant la roda de premsa convocada a la seu de la Delegació del Govern s'oferiran les dades de la demarcació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i la directora dels Serveis Territorials del departament, Mireia Mata, presenta les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la demarcació. L’acte tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern a Girona, dijous, 10 d’abril, a les 17.30 hores.
 
La resolució del PUOSC 208-2012 s’ha aprovat aquest dilluns, 7 d’abril, en la reunió de la Comissió de Cooperació Local, que ha tingut lloc a Barcelona, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques. Durant la roda de premsa de Girona s’oferiran les dades detallades corresponents als municipis de les comarques de la demarcació.

17:30|.Delegació del Govern a Girona (av. Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i la directora dels Serveis Territorials del departament, Mireia Mata, presentarà les resolucions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) de la demarcació.