Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte de lliurament dels Premis de Civisme 2007

query_builder   21 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix l'acte de lliurament dels Premis de Civisme 2007

L'acte tindrà lloc al Palau de la Generalitat demà dimarts 22 d'abril a les 18.30 hores i comptarà amb l'assistència d'unes 300 persones
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de lliurament dels Premis de Civisme 2007 que tindrà lloc al Palau de la Generalitat, demà dimarts, 22 d’abril, vespra de la Diada de Sant Jordi. En aquest acte de lliurament dels premis, que tenen com a objectiu general la promoció del civisme des de diferents àmbits d’actuació, també hi participaran: el secretari d’Acció Ciutadana, Francesc Simó; i el director general d’Acció Cívica, Josep Maria Civis; entre d’altres responsables del departament.
 
Els Premis de Civisme són un certamen convocat des de la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques. Estan formats pels Premis Serra i Moret, d’assaig, treball pedagògic, còmic i producció audiovisual; els Premis Jaume Ciurana, a l’actuació cívica juvenil; i els Premis als Mitjans de Comunicació, per a premsa escrita, televisió, ràdio i web. En el seu conjunt, aquests premis pretenen potenciar tots aquells comportaments i actituds fonamentats en la tolerància, l’educació, la cultura, la urbanitat, el progrés, l’amabilitat, la ciutadania, el patriotisme, així com tots aquells valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència entre les persones i el respecte per la llibertat individual i col·lectiva.

18:30|.Palau de la Generalitat (plaça de Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte de lliurament dels Premis de Civisme 2007. En aquest acte de lliurament dels premis, que tenen com a objectiu general la promoció del civisme des de diferents àmbits d’actuació, també hi participaran el secretari d’Acció Ciutadana, Francesc Simó; i el director general d’Acció Cívica, Josep Maria Civis, entre d’altres càrrecs del Govern.