Sala de premsa

El conseller Tresserras assisteix a la presentació del fòrum virtual Què llegeixes?

query_builder   22 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Tresserras assisteix a la presentació del fòrum virtual Què llegeixes?

Promogut per la Institució de les Lletres Catalanes, entrarà en funcionament demà, amb motiu de la Diada de Sant Jordi
El primer fòrum en català a Internet sobre llibres, Què llegeixes? (QL?), promogut per la Institució de les Lletres Catalanes, entrarà en funcionament demà, dimecres 23 d’abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La presentació pública d’aquesta comunitat virtual es farà demà, de les 11 a les 20 hores, al pati del Palau Moja (Portaferrissa, 1) de Barcelona. L’espai s’equiparà amb ordinadors amb connexió a Internet per poder participar del fòrum i també s’habilitarà una zona per a la lectura. És previst que a les 13 hores visiti el Palau Moja el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat del secretari de Cultura, Eduard Voltas; el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo, i el creador del fòrum, Oriol Comas.
 
El fòrum QL? (www.quellegeixes.cat) és una de les accions previstes en el Pla de Foment de la Lectura que impulsa el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació per tal de potenciar la lectura, ser una eina útil per als lectors i al mateix temps divertir amb jocs i concursos.
 
Què llegeixes? neix amb vocació de ser una eina permanent per a tots els lectors i cibernautes, però també aspira a fer nous i bons lectors, a fer-los més actius, a donar instruments útils per a les biblioteques i oferir eines a les escoles per treballar millor les lectures.
 
La comunitat virtual QL? és hereva del joc Què llegeixes? Connecta’t als llibres!, creat dins de les activitats de l’Any del Llibre i la Lectura 2005 i que va tenir una participació de més de 10.000 persones. El fòrum Què llegeixes? és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes amb la participació activa del Departament d’Educació i la Subdirecció General de Biblioteques, i el suport de Vilaweb.

13:00|.Palau Moja (c. Portaferrissa, 1) |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat del secretari de Cultura, Eduard Voltas, assistirà a la presentació del fòrum virtual Què llegeixes?.