Sala de premsa

El Departament de Governació i la Diputació de Lleida signen el conveni que determina l'aportació al finançament del PUOSC 2008-2012

query_builder   2 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Governació i la Diputació de Lleida signen el conveni que determina l'aportació al finançament del PUOSC 2008-2012

Es preveu que la Diputació de Lleida aporti al programa general 19 milions d'euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, signaran dijous, 3 d’abril, el conveni que determina les aportacions de la Diputació de Lleida per a les anualitats del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012. La signatura del conveni tindrà lloc a les 9.30 hores, després de la visita institucional a la Diputació lleidatana. El conseller estarà acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo, i del director de serveis territorials de Governació, Tomàs Pujol.
 
D’acord amb el conveni, la Diputació de Lleida aportarà un total de 19 milions d’euros al programa general del PUOSC, quinquenni 2008-2012. Les aportacions seran objecte de revisió anual, un cop aprovats els pressupostos de la Diputació de Lleida.

09:30|.Diputació de Lleida (c. Carme, 26) |Lleida (El Segrià)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, signaran el conveni que determina les aportacions de la Diputació de Lleida per a les anualitats del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012. També hi assistirà el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo.