Sala de premsa

El Departament de Governació i la Diputació de Tarragona signen el conveni que determina l'aportació al finançament del PUOSC 2008-2012

query_builder   2 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Governació i la Diputació de Tarragona signen el conveni que determina l'aportació al finançament del PUOSC 2008-2012

Es preveu que la Diputació de Tarragona aporti al programa general 22 milions d'euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, signaran dijous, 3 d’abril, el conveni que determina les aportacions de la Diputació de Tarragona per a les anualitats del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012. La signatura del conveni tindrà lloc a les 12.15 hores a la sala de junta de govern de la Diputació de Tarragona. El conseller estarà acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i del director de serveis territorials de Governació, Francesc Tarragona.
 
D’acord amb el conveni, la Diputació de Tarragona aportarà un total de 22 milions d’euros al programa general del PUOSC, quinquenni 2008-2012. Les aportacions seran objecte de revisió anual, un cop aprovats els pressupostos de la Diputació de Tarragona.
 
Posteriorment, a les 13 hores, el conseller de Governació visitarà l’Ajuntament de Tarragona, on signarà en el Llibre d’Honor després de la rebuda de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i altres representants municipals.

12:15|.Diputació de Tarragona. Sala de junta de govern. Pg. Sant Antoni, 100 |Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, signaran el conveni que determina les aportacions de la Diputació de Tarragona per a les anualitats del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012.