Sala de premsa

El Departament de Governació i la Diputació de Girona signen el conveni que determina l'aportació al finançament del PUOSC 2008-2012

query_builder   3 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Governació i la Diputació de Girona signen el conveni que determina l'aportació al finançament del PUOSC 2008-2012

Es preveu que la Diputació de Girona aporti al programa general 22,5 milions d'euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, signaran divendres, 4 d’abril, el conveni que determina les aportacions de la Diputació de Girona per a les anualitats del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012. La signatura del conveni tindrà lloc a les 12.00 hores, després de la visita institucional a la Diputació gironina. El conseller estarà acompanyat del delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i de la directora de serveis territorials de Governació, Mireia Mata.
 
D’acord amb el conveni, la Diputació de Girona aportarà un total de 22,5 milions d’euros al programa general del PUOSC, quinquenni 2008-2012. Les aportacions seran objecte de revisió anual, un cop aprovats els pressupostos de la Diputació de Girona.
 
Prèviament, a les 10.30 hores el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Girona on es reunirà amb l’alcaldessa, Anna Pagans i amb la resta de membres del consistori. El conseller aprofitarà la seva estada a la ciutat per visitar, a les 12.45 hores, la seu de la Delegació del Govern i dels Serveis Territorials de Governació a Girona.

12:00|.Diputació de Girona (Pujada de Sant Martí, 4-5)|Girona (El Gironès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, signaran el conveni que determina les aportacions de la Diputació de Girona per a les anualitats del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012. A l'acte també hi assistirà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.