Sala de premsa

Joaquim Nadal presentarà l'Avantprojecte del Pla Territorial Metropolità de Barcelona

query_builder   4 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Joaquim Nadal presentarà l'Avantprojecte del Pla Territorial Metropolità de Barcelona

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, presentarà l'Avantprojecte del Pla Territorial Metropolità de Barcelona.
Així, a les 11.00 hores, es reunirà la Comissió d’Ordenació Territorial Metropolitana de Barcelona. Els mitjans de comunicació podran prendre imatges a l’inici de la reunió.
 
Posteriorment, a les 13.00 hores tindrà lloc la presentació. Tant la reunió com la presentació es desenvoluparan al Departament de Política Territorial i Obres Públiques (Av. Josep Tarradellas, 2, 4 i 6. Barcelona).

13:00|.Departament de Política Territorial i Obres Públiques (av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, presentarà l’Avantprojecte del Pla Territorial Metropolità de Barcelona.  A les 11.00 hores, es reunirà la Comissió d’Ordenació Territorial Metropolitana de Barcelona, i els mitjans de comunicació que ho desitgin podran prendre imatges a l’inici de la reunió. A la trobada també hi assistirà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel. Posteriorment, a les 13.00 hores, tindrà lloc la presentació