Sala de premsa

El conseller Tresserras inaugura dues exposicions de la Galeria Canals i la remodelació de l'Ateneu Santcugatenc, a Sant Cugat del Vallès

query_builder   7 abril 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Tresserras inaugura dues exposicions de la Galeria Canals i la remodelació de l'Ateneu Santcugatenc, a Sant Cugat del Vallès

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà demà dimarts, 8 d’abril, dues exposicions de la Galeria Canals i la remodelació de l’Ateneu Santcugatenc, a Sant Cugat del Vallès.
 
A les 19.00 hores, el conseller inaugurarà oficialment les dues exposicions que hi ha al nou espai de la Galeria Canals, situat a la plaça Octavià de Sant Cugat. La primera exposició es titula Eixam entorn a Dau al Set i Arnau Puig, membre fundador del grup Dau al Set, n’és el comissari. En la mostra s’hi exhibiran obres de Tàpies, Ponç, Grau Garriga, Muxart, Clavé, entre d’altres. La segona exposició recull les obres de la jove fotògrafa Fiona Morrison, que viu a Sant Cugat i és una de les fotògrafes joves amb més projecció a l’exterior. A l’exposició es poden veure retrats d’alguns dels artistes actuals més rellevants, com ara Tàpies, Guinovart o Morrison.
 
A les 20.00 hores, el conseller inaugurarà les obres de remodelació de l’Ateneu de Sant Cugat. El cost de l’obra ha estat de 140.796,64 euros, dels quals el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació n’ha aportat 30.000. La part finançada correspon a l’adequació de la instal·lació elèctrica i altres mesures d’accessibilitat i seguretat.
 
L'Ateneu Santcugatenc sorgeix com a col·lectiu interessat en la filatèlia, la numismàtica i el col·leccionisme, que es constitueix com a tal l’any 1956, i com a associació amb el nom d’Ateneu Santcugatenc, l’any 1976. Es defineix com a entitat sense ànim de lucre que treballa amb altres organitzacions i la ciutadania per a millorar la qualitat de vida de la comunitat amb l'objectiu de promoure la participació ciutadana i els valors democràtics a la societat i duu a terme diferents iniciatives en l'àmbit sociocultural.
 
 
Convocatòria
Dia>>
Dimarts, 8 d’abril de 2008
Hores i
llocs >>
  • 19.00 hores: Inauguració exposicions Galeria Canals. Plaça Octavià núm. 16, Sant Cugat del Vallès
  • 20:00 hores: Inauguració Ateneu Santcugatenc. Plaça Pep Ventura, 1, Sant Cugat del Vallès
 

19:00|.Galeria Canals (Plaça Octavià, 16)|Sant Cugat del Vallès (El Vallès Occidental)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, inaugurarà dues exposicions de la Galeria Canals i la remodelació de l’Ateneu Santcugatenc.