Sala de premsa

Adigsa inicia obres de rehabilitació a Badalona

query_builder   9 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Adigsa inicia obres de rehabilitació a Badalona

Les obres començaran el proper dimarts als barris de Pomar, el Bruc i Sant Roc
L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, iniciarà el proper dimarts, 13 de maig, obres de rehabilitació al municipi de Badalona (Barcelonès) per un import de 2.104.370 euros.
 
Pomar, substitució de cobertes i rehabilitació de la urbanització
 
A Pomar es durà a terme la substitució de les cobertes dels edificis situats a l’avinguda del Primer de Maig (blocs 84 al 90). Aquesta obra tindrà un cost de 311.896 euros. Les obres afectaran 56 habitatges i tindran una durada de sis mesos. L’empresa adjudicatària ha estat C. Caler, SA.
 
En aquest mateix barri també es farà la rehabilitació de la urbanització entre els blocs 1 i 41, concretament la urbanització dels carrers de Premià de Mar, Sallent i Gavà. L’empresa UTE Soler–Ciosa serà l’encarregada de dur a terme aquesta obra, que disposa d’un pressupost d’1.055.213 euros i afectarà 256 habitatges del barri. Es preveu que aquesta obra duri vuit mesos.
 
El Bruc, aïllament de façanes, repàs de cobertes i substitució de canals i baixants
 
Al barri del Bruc es farà l’aïllament de les façanes, es repassaran les cobertes i se substituiran els canals i baixants pluvials del carrer de la Sardana, 33-35, 38-40 i 42-44. L’obra, que afectarà 28 habitatges, disposa d’un pressupost de 340.276 euros i s’ha adjudicat a l’empresa C. Misca, SL, que és previst que l’executi en quatre mesos.
 
Sant Roc, reforç de les cambres sanitàries i substitució de bateries i escomeses d’aigua
 
A Sant Roc es faran també dues obres. La primera consisteix a reforçar els sostres de les cambres sanitàries dels blocs 125 a 129 i del 137 al 142, situats als carrers de Santa Joana de Lestonnac i Badajoz i l’avinguda del Maresme. Aquesta obra afecta un total d’11 blocs de 20 habitatges cadascun (220 pisos), s’ha adjudicat a l’empresa Carlos Martínez Fuentes, SL, per un import de 243.082 euros, i és previst que duri vuit mesos. L’altra obra que es farà en aquest barri és la substitució de bateries i escomeses d’aigua dels blocs 71, 121 a 124, 133 a 136 i dels blocs 147 i 148, ubicats als carrers d’Alfons XII, Càceres, i Huelva, i l’avinguda del Maresme. El total d’habitatges afectats per aquesta obra és de 220. Aquesta actuació, l’executarà l’empresa Abgar Instalaciones, SL, que disposa d’un pressupost de 153.903 euros, i durarà sis mesos.
 
Assistiran a l’acte d’inici d’obres el cap del Servei de Projectes d’Arquitectura, Xavier Sebastià, el coordinador de Programes Estratègics d’Adigsa, José Sánchez, un representant de cadascuna de les empreses adjudicatàries, els presidents de les associacions de veïns de cadascun dels barris, i un representant del programa Posa’t a punt, que Adigsa destina a persones procedents d’entitats sense afany de lucre o empreses i institucions vinculades a l’Administració que treballen per a la inserció social.
HORA I LLOC
9 h Pomar
Local de l’Associació de Veïns
Pl. de Pomar, local 4
 
11 h  El Bruc
Local de l’Associació de Veïns
C. de Biscaia, 2-4, bxs.
 
12 h  Sant Roc
Local de l’Associació de Veïns
Pl. de Sant Roc, 40, local 4
 

09:00|.Local de l'Associació de Veïns. Plaça de Pomar, local 4|Badalona (El Barcelonès)

Inici d'obres de rehabilitació a Badalona