Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la 56a Fira de Sant Isidre de Solsona

query_builder   15 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la 56a Fira de Sant Isidre de Solsona

Posteriorment visitarà el nou edifici del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona, on es reunirà amb l’alcalde Xavier Jounou
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la 56a Fira de Sant Isidre de Solsona (Solsonès), el proper divendres, 16 de maig, a les 12.30 hores. Acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, visitarà els diferents estands. Al final del recorregut atendrà als mitjans de comunicació.

Prèviament, a les 12 hores, el conseller Jordi Ausàs també visitarà el Consell Comarcal del Solsonès, on signarà al Llibre d’Honor.
A la tarda, a les 16.45 hores, acompanyat pel director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, visitarà les instal·lacions del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i, després de signar al Llibre d’Or de l’entitat, visitarà les obres de construcció del nou edifici que ha estat subvencionat amb 250.000 euros dels Fons estructurals europeus (Feder).
 
A les 18.30 hores, el conseller Jordi Ausàs acabarà la seva estada a Solsona amb una visita a l’ajuntament, on signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde del municipi, Xavier Jounou.

12:30|.Fira de Sant Isidre. Portal del Pont|Solsona (El Solsonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la 56a Fira de Sant Isidre de Solsona. Prèviament, a les 12 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà el Consell Comarcal del Solsonès, on signarà al Llibre d’Honor. A la tarda, a les 16.45 hores, visitarà les instal·lacions del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i, després de signar al Llibre d’Or de l’entitat, visitarà les obres de construcció del nou edifici. A les 18.30 hores, visitarà l’ajuntament, on signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde del municipi, Xavier Jounou.