Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la nova xarxa de Punts TIC de Catalunya

query_builder   15 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta la nova xarxa de Punts TIC de Catalunya

La presentació tindrà lloc en l’acte d’inauguració de la 3a Jornada de la Internet Social, que aquest any coincideix al voltant de la commemoració del Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presenta els Punts TIC, el nou model de xarxa de dinamització de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya. La presentació, que realitzarà acompanyat dels directors generals de Societat de la Informació, Josuè Sallent, i d’Acció Comunitària, Xavier Garriga, forma part de l’acte d’inauguració de la 3a Jornada de la Internet Social.
 
Aquest any, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha programat la tercera edició d’aquesta jornada al voltant de la data de commemoració del Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació. Les diferents sessions tindran lloc a la Casa del Mar de Barcelona, el proper divendres 16 de maig, de les 10 a les 14 hores. L’atenció als mitjans es realitzarà en acabar l’acte d’inauguració.
 
Els Punts TIC és un nou model de xarxa de dinamització de les tecnologies de la informació i la comunicació, que neix per integrar, expandir i donar contingut a l’actual xarxa de Telecentres i el Projecte Òmnia. En aquest sentit, els Punts TIC tenen la missió de detectar les necessitats socials i empresarials del territori per promoure l'adquisició del coneixement i la divulgació dels avantatges de l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació entre les empreses, les administracions locals i la ciutadania.

10:00|.Casa del Mar de Barcelona (c. de l'Albereda, 1-13)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà els Punts TIC, el nou model de xarxa de dinamització de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya. La presentació, que realitzarà acompanyat dels directors generals de Societat de la Informació, Josuè Sallent, i d’Acció Comunitària, Xavier Garriga, forma part de l’acte d’inauguració de la 3a Jornada de la Internet Social.