Sala de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita el Museu del Suro de Palafrugell

query_builder   15 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita el Museu del Suro de Palafrugell

L’obra ha rebut 700.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder)
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, visita el Museu del Suro de Palafrugell (Baix Empordà), demà divendres, 16 de maig. Les obres d’aquest equipament han estat finançades amb una dotació aproximada de 700.000 euros a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), programes que gestiona el departament.
 
A les 11 hores, el secretari general Jaume Oliveras serà rebut per l’alcalde Lluís Medir a l’ajuntament, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’equip de govern per parlar dels futurs projectes del municipi. En acabar, la reunió, a les 11.30 hores, atendrà els mitjans de comunicació. Després, la comitiva d’autoritat es desplaçaran fins al Museu del Suro i les escoles de Llofriu, que també han rebut finançament del PUOSC.

11:00|.Ajuntament de Palafrugell (c. de Cervantes, 16)|Palafrugell (El Baix Empordà)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, visitarà el Museu del Suro de Palafrugell.