Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura la reforma de la planta baixa de l'Ajuntament de Santa Fe del Penedès

query_builder   16 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura la reforma de la planta baixa de l'Ajuntament de Santa Fe del Penedès

Les obres realitzades han estat subvencionades amb 105.444 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC)
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Violant Mascaró, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, inaugura la reforma de la planta baixa de l’Ajuntament de Santa Fe del Penedès (Alt Penedès). L’acte, que coincideix amb la celebració anual de la Festa de la Gent Gran, tindrà lloc a l’edifici consistorial, el proper diumenge, 18 de maig, a les 12 hores.
 
Les obres de reforma realitzades han tingut un cost total de 136.170 euros. El Departament de Governació i Administracions Públiques ha aportat un total de 105.444 euros a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya 2007. Aquestes obres han consistit en una reforma de tota la planta baixa de l’ajuntament, amb remodelació dels espais per millorar els serveis. A més, s’hi ha instal·lat un ascensor per accedir a la primera planta i s’hi han suprimint les barreres arquitectòniques existents. D’altra banda, també s’han reformat els accessos, actuació que ha inclòs la construcció d’una rampa d’accés a l’església.

12:00|.Ajuntament (Plaça de l’Església, s/n)|Santa Fe del Penedès (L' Alt Penedès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugurarà la reforma de la planta baixa de l’Ajuntament de Santa Fe del Penedès.