Sala de premsa

Presentació de la xarxa europea MERIDIANS

query_builder   19 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la xarxa europea MERIDIANS

Demà, dimarts 20 de maig, a les 11 hores, es farà al Palau Marc la roda de premsa de presentació de la xarxa europea MERIDIANS, coorganitzada per FiraTàrrega i cinc dels principals festivals europeus de teatre de carrer. MERIDIANS és un projecte finançat pel Programa Cultura de la Unió Europea.
 
En la presentació intervindran el director de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Antoni Lladó; l’alcalde de Tàrrega i president del Patronat de FiraTàrrega, Joan Amézaga; el director artístic de FiraTàrrega, Jordi Colominas, i el director d’Osmosis Cie. i l’autor de l’espectacle Alhambra Container -un dels muntatges del projecte MERIDIANS -, Ali Salmi.
 
Els festivals organitzadors de la xarxa Meridians són: FiraTàrrega; Festival Internacional de teatre de carrer Ana Desetnica (Ljubljana i Maribor, Eslovènia); ISTF, Internationaal Straattheaterfestival (Gent, Bèlgica); Riverside International Festival de Stockton (Regne Unit); Sommerwerft Theaterfestival am Fluss (Frankfurt, Alemanya) i L'avant-scène Coup de Chauffe a Cognac (França). A més hi ha dos festivals partners: Festival Inteatro (Polverigi, Itàlia) i Stockholms Kulturfestival (Estocolm, Suècia).

11:00|.Palau Marc. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Rambla de Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Antoni Lladó; l’alcalde de Tàrrega i president del Patronat de FiraTàrrega, Joan Amézaga; el director artístic de FiraTàrrega, Jordi Colominas, i el director d’Osmosis Cie. i l’autor de l’espectacle Alhambra Container -un dels muntatges del projecte MERIDIANS -, Ali Salmi, presentaran la xarxa europea MERIDIANS.