Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el pla Catalunya Connecta de desplegament d'infraestructures de telecomunicacions

query_builder   20 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el pla Catalunya Connecta de desplegament d'infraestructures de telecomunicacions

L'objectiu d'aquest pla és cobrir tots els nuclis de població de més de 50 habitants i tots els polígons industrials de Catalunya
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, presenta el pla de desplegament d’infraestructures de telecomunicacions Catalunya Connecta. Aquest pla donarà cobertura de televisió digital terrestre, telefonia mòbil i banda ampla als nuclis de població de més de 50 habitants. El pla també preveu dotar de cobertura de banda ampla i telefonia mòbil tots els polígons industrials de Catalunya.
 
La presentació d’aquest pla, que es realitzarà davant els responsables d’aquests àmbits al món municipal, així com els responsables de les companyies de telecomunicacions, tindrà lloc a la Sala Àgora de CosmoCaixa Barcelona, el dimecres 21 de maig, a les 11 hores.

11:00|.CosmoCaixa (c. de Teodor Roviralta, 47-51)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, presentarà el pla de desplegament d’infraestructures de telecomunicacions Catalunya Connecta.