Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta l'Escola d'Estiu del Voluntariat a Alp

query_builder   28 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta l'Escola d'Estiu del Voluntariat a Alp

Abans, inaugura la Jornada tècnica del Programa de cooperació territorial entre els estats espanyol, francès i andorrà a la Seu d'Urgell
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presenta la 13a Escola d’Estiu del Voluntariat, que aquest any es celebrarà a Alp, del 3 al 6 de juliol. En l’acte de presentació, que tindrà lloc a l’ajuntament del municipi de la Cerdanya, el proper dijous 29 de maig, a les 11.15 hores, el conseller comptarà amb l’assistència de l’alcalde d’Alp, Cosme Ruaix; el secretari d’Acció Ciutadana del Departament, Francesc Simó; el director general d’Acció Comunitària del Departament, Xavier Garriga; i el coordinador territorial de l’Alt Pirineu i Aran del Departament, Josep Ardanuy.
 
Abans, a les 10 hores, el conseller Jordi Ausàs inaugura la Jornada tècnica europea del Programa de cooperació territorial entre els estats espanyol, francès i andorrà per als anys 2007-2013. En aquest acte d’inauguració, que tindrà lloc a la Seu d’Urgell, el conseller estarà acompanyat per l’alcalde del municipi, Albert Batalla; el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit; el director general de Relacions Internacionals de la Secretaria d’Afers Exteriors del Departament de la Vicepresidència; Àngel Cortadelles; la directora general d’Anàlisi i Política Econòmica del Departament d’Economia i Finances, Maria Antònia Monés; i el coordinador territorial del Departament de Governació, Josep Ardanuy.
 
Amb aquestes activitats, el conseller Jordi Ausàs inicia tres dies de visites institucionals a les comarques de l’Alt Pirineu. El mateix dijous, el conseller també visita els ajuntaments de Puigcerdà (Cerdanya), a les 12.15 hores, i Sort (Pallars Sobirà), a les 18 hores; així com el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, a les 19.20 hores.

11:15|.Ajuntament d'Alp (av. de Tossa d'Alp, 6)|Alp (La Cerdanya)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà la 13a Escola d’Estiu del Voluntariat, acompanyat de l’alcalde d’Alp, Cosme Ruaix, i el secretari d’Acció Ciutadana del Departament, Francesc Simó.