Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta els projectes i les actuacions del Departament per l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   30 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta els projectes i les actuacions del Departament per l'Alt Pirineu i Aran

El conseller anunciarà la convocatòria d'ajuts específics per al territori
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat dels alts càrrecs del Departament, presentarà les actuacions que té previst dur a terme el Departament a l’Alt Pirineu i Aran. L’acte de presentació tindrà lloc a la Sala de Sant Domènec, a la Seu d’Urgell (Alt Urgell), dissabte, 31 de maig, en el transcurs d’una conferència adreçada als alcaldes del territori. Entre les actuacions que explicarà el conseller Jordi Ausàs destaquen dues convocatòries d’ajuts específics per al territori.
 
També dissabte, a les 18.30 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò (Alt Urgell) i, acompanyat de l’alcalde del municipi, Ramon Fierro, i del coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, inaugurarà, a les 20 hores, a Vilamitjana, la nova portada d’aigües a aquest nucli i als de Cercèdol i Turbiàs. Aquesta obra ha estat subvencionada amb 70.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del 2007. Després de la inauguració, el conseller Jordi Ausàs assistirà al sopar popular que es farà amb motiu de la Festa de la Vedella.

11:00|.Sala de Sant Domènec (Carrer de Sant Domènec, 4)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat dels alts càrrecs del Departament, presentarà les actuacions que té previst dur a terme el Departament a l’Alt Pirineu i Aran. L’acte de presentació tindrà lloc en el transcurs d’una conferència adreçada als alcaldes del territori.