Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita la restauració de l'absis central de l'església de Castell de Mur

query_builder   2 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita la restauració de l'absis central de l'església de Castell de Mur

Assistirà a la presentació de la restauració, a un dinar de germanor i a una reunió a l'Ajuntament del municipi del Pallars Jussà
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà diumenge, 4 de maig, Castell de Mur (Pallars Jussà) per assistir, a les 13 hores, a la presentació de la restauració que s’ha fet a l’absis central de l’església de Santa Maria de Mur. La restauració de l’església inclou la instal·lació d’una rèplica de la pintura mural del segle XII, la qual va ser arrencada el 1919 i, actualment, es troba en un museu de Boston (EUA).
 
Després de la visita a les obres de restauració, el conseller Jordi Ausàs assistirà a una missa a la mateixa església. Tot seguit, participarà en el dinar de germanor. I, a la tarda, el conseller visitarà l’Ajuntament de Castell de Mur, on signarà en el Llibre d’Honor, es reunirà amb l’alcalde, Josep Castells, i la resta de membres del consistori.

13:00|.Església de Santa Maria de Mur|Castell de Mur (El Pallars Jussà)

El conseller de Governació,i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà la restauració de l’absis central de l’església de Castell de Mur. Després d'assistir a la presentació de les obres, assistirà a un dinar de germanor i, a la tarda, a una reunió a l’Ajuntament.