Sala de premsa

Roda de premsa de presentació de la sisena edició de LOOP'08

query_builder   2 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa de presentació de la sisena edició de LOOP'08

Dilluns vinent, 5 de maig, a les 12 hores, a l’Auditori MACBA, es farà la roda de premsa de presentació de la programació de la sisena edició de LOOP’08, Festival i Fira Internacional de Videoart de Barcelona. La presentació anirà a càrrec del director de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Antoni Lladó; del director de l´Institut Ramon Llull, Josep Bargalló; del delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i del co-director de LOOP, Llucià Homs.
 
La propera edició de LOOP es farà del 6 al 18 de maig en 142 espais de la ciutat i comptarà amb obres de més de vuit-cents artistes dels cinc continents. L’Hotel Catalonia Ramblas acollirà novament la Fira Professional els dies 8, 9 i 10 de maig.

NOTA: Es prega confirmar assistència al telèfon 932 155 260

12:00|.Auditori MACBA (pl. Joan Coromines, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), Antoni Lladó; el director de l´Institut Ramon Llull, Josep Bargalló; el delegat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i el co-director de LOOP, Llucià Homs, presentaran en roda de premsa la sisena edició de LOOP’08, el Festival i Fira Internacional de Videoart de Barcelona.