Sala de premsa

El conseller Baltasar informa sobre la sequera i visita els pous radials d'ATLL

query_builder   7 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baltasar informa sobre la sequera i visita els pous radials d'ATLL

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat pel director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Manuel Hernández, avaluarà demà dijous, 8 de maig, a les 16.30 hores, l’estat de les reserves dels embassaments a les conques internes de Catalunya, la situació actual del recurs i l’evolució de les actuacions planificades per fer front a l’episodi de sequera. En aquesta ocasió, la roda de premsa es farà a l’Estació de tractament d’aigües potables del Llobregat a Abrera, on el conseller aprofitarà per visitar els pous radials d’Aigües Ter-Llobregat.
 
Per tal de facilitar el desplaçament fins a les instal·lacions d’ATLL, el departament de Medi Ambient i Habitatge posa a disposició dels mitjans de comunicació un autocar que sortirà a les 15.45 hores des de la seu del departament. És necessari confirmar l’assistència abans de les 12.00 hores de demà dijous, 8 de maig.

16:30|.Estació de tractament d'aigües potables del Llobregat (Ctra. de Martorell a Olesa, km. 4,6)|Abrera (El Baix Llobregat)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat pel director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Manuel Hernández, avaluarà l’estat de les reserves dels embassaments a les conques internes de Catalunya, la situació actual del recurs i l’evolució de les actuacions planificades per fer front a l’episodi de sequera.