Sala de premsa

Manel Villalante presentarà cinc actuacions de millora del transport públic al Baix Empordà

query_builder   30 maig 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Manel Villalante presentarà cinc actuacions de millora del transport públic al Baix Empordà

El director general del Transport Terrestre del DPTOP, Manel Villalante, presentarà en una jornada de portes obertes, cinc actuacions de millora del transport d'autobusos al Baix Empordà, que entraran en funcionament a partir del dilluns.
A l’acte també hi assistiran l’alcalde de Calonge, Antoni Esteve; l’alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés; l’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Ricard Herrero; l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó; i l’alcalde de Platja d’Aro, Joan Girao.
L’acte començarà a les 10.30 hores a la parada d’autobús de la línia 1, situada a l’Ajuntament de Calonge (Plaça Concòrdia. Calonge). L’autobús seguirà l’itinerari d’aquesta línia fins a arribar a l’Hospital Comarcal de Palamós on, a les 11.00 hores aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació. (Sala d’actes de l’edifici Fleming – CAP – de l’Hospital de Palamós – C. Hospital, 17 -19. Palamós).
 
Posteriorment, a les 12.30 hores, sortirà un autobús de la línia 2 des de Santa Cristina d’Aro (Plaça Catalunya, s/n. Santa Cristina d’Aro) fins a l’estació d’autobusos de Platja d’Aro on, a les 13.30 hores aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.

10:30|.Parada d'autobús L1 a l'Ajuntament de Calonge (Plaça Concòrdia)|Calonge (El Baix Empordà)

El director general del Transport Terrestre, Manel Villalante, presentarà en una jornada de portes obertes cinc actuacions de millora del transport d’autobusos al Baix Empordà, que entraran en funcionament a partir de dilluns.