Sala de premsa

El conseller Tresserras lliurarà els premis del IV Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta

query_builder   10 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Tresserras lliurarà els premis del IV Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta

· És una de les activitats destacades del Pla de Foment de la Lectura impulsat per la Generalitat
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, lliurarà dimecres vinent, 11 de juny, els premis del IV Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. L’acte començarà a les 11 hores a l’Auditori de Barcelona i a les 13 hores el conseller Tresserras pronunciarà el discurs de cloenda i lliurarà els premis de l’edició d’enguany.
 
Durant aquest curs escolar 2007-2008 gairebé 5.000 estudiants d’entre 8 i 16 anys de 92 centres educatius de Catalunya han participat en la quarta edició del Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. 36 alumnes de diferents centres han estat els seleccionats per participar en la final del Certamen en una trobada en què es preveu l’assistència de prop de 1.400 persones, entre alumnes i docents.
 
El Certamen, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, pretén fomentar el gust per la lectura entre l’alumnat, potenciar la lectura en veu alta com a instrument pedagògic i crear espais de lectura col·lectiva per impulsar l’afany de superació i autoexigència dels nois i les noies, el respecte pels companys i el treball en equip.
 
El Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta s’ha inclòs enguany en les accions del Pla de Foment de la Lectura impulsat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Aquest Pla vol impulsar la lectura com a via fonamental d’accés al coneixement per part de la ciutadania i millorar l’hàbit i la competència lectora en qualsevol suport, promovent especialment la lectura en llengua catalana.
  

13:00|.Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona (Lepant, 150)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, lliurarà els premis del IV Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta.