Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la Jornada de la Cambra de Barcelona dedicada a les tecnologies de la informació

query_builder   10 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la Jornada de la Cambra de Barcelona dedicada a les tecnologies de la informació

La tercera edició d'aquesta jornada empresarial està dedicada a la definició dels reptes de futur
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà dimecres, 11 de juny, la III Jornada anual de la Cambra de Comerç de Barcelona dedicada al sector de les tecnologies de la informació. En l’acte d’inauguració, que tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, dimecres, 11 de juny, a les 9 hores, estarà acompanyat del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i del comissionat de la presidència per a les TIC i la societat de la informació de la Cambra, Josep Morell.
 
La jornada, que porta per títol “Definim els reptes de futur”, pretén ser un lloc de trobada per a les empreses del sector i està pensada per a les persones responsables dels àmbits de l’electrònica, els sistemes d’informació o la informàtica, les telecomunicacions i l’audiovisual. Alguns dels objectius de les diferents sessions programades són: avaluar l’evolució del sector el darrer any, conèixer-ne la situació i les opinions, identificar les dificultats per al creixement i l'expansió i permetre el coneixement mutu de les empreses per facilitar possibles aliances.

09:00|.Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la III Jornada anual de la Cambra de Comerç de Barcelona dedicada al sector de les tecnologies de la informació.