Sala de premsa

El director general d'Acció Cívica, Josep M. Civis, participa en la inauguració de la 8a Mostra d'Entitats de Can Serra a l'Hospitalet

query_builder   11 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Acció Cívica, Josep M. Civis, participa en la inauguració de la 8a Mostra d'Entitats de Can Serra a l'Hospitalet

Catorze entitats participen en la Mostra d'Entitats de Can Serra d'enguany
El director general d’Acció Cívica del Departament de Governació, Josep M. Civis, participa en la inauguració de la 8a Mostra d’Entitats de Can Serra a l’Hospitalet de Llobregat. L’acte, que tindrà lloc demà, 12 de juny, també comptarà amb la participació de l’alcaldessa Núria Marín i de la regidora dels districtes 4 i 5 d’aquest municipi.
 
Després de la salutació a la junta del Grup de Festes Can Serra que organitza la Mostra, es farà el recorregut per les entitats i, a les 21 hores, tindran lloc els parlaments on el director general d’Acció Cívica serà l’encarregat de la cloenda. Tot seguit, es traslladarà amb la resta d’autoritats a la Casa de Reconciliació de Can Serra i, a continuació, s’oferirà un refrigeri.
 
Aquest any, la 8a edició de la Mostra d’Entitats de Can Serra compta amb la participació de catorze entitats de diversa tipologia, com ara: sardanistes, gent gran, associació de veïns, grup de dones i associacions de mares i pares d’alumnes. Les diferents entitats oferiran una exposició de les seves activitats als estands corresponents i també a l’escenari. Tant la Mostra que és biennal com la festa major de Can Serra compten amb la col·laboració de la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació que també tindrà un estand propi a la Mostra.
 
El Grup de Festes Can Serra, format per onze matrimonis, és l’entitat organitzadora de la Mostra d’Entitats de Can Serra i de les festes populars del barri com la festa major, la castanyada o el carnestoltes.

20:30|.Pl. de la Carpa (av. de Can Serra, s/n)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

El director general d’Acció Cívica del Departament de Governació, Josep M. Civis, participarà en la inauguració de la 8a Mostra d’Entitats de Can Serra.