Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la celebració del 25è aniversari del Casal de la Gent Gran de Badalona - Joan Valera

query_builder   12 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la celebració del 25è aniversari del Casal de la Gent Gran de Badalona - Joan Valera

Lliurarà una placa a l'Associació de la Gent Gran de Joan Valera
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presideix demà, divendres, 13 de juny, els actes de celebració del 25è aniversari del Casal de la Gent Gran de Badalona - Joan Valera. El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat del director general d’Acció Cívica, Josep M. Civis, i de la directora dels Serveis Territorials de Governació a Barcelona, Violant Mascaró. L’acte també comptarà amb la participació de l’alcalde de Badalona, Jordi Sierra.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà al Casal a les 17 hores i serà l'encarregat de cloure els parlaments i de fer entrega d'una placa commemorativa a l’Associació de la Gent Gran de Joan Valera.
 
Aquest Casal de la Gent Gran té els seus orígens en les reivindicacions veïnals de finals dels anys setanta, al barri de la Salut de Badalona. Finalment, en aquest mateix barri van aconseguir ubicar el casal d’avis i el local de l’associació de veïns. Anys més tard, aquest equipament social ja funcionava pròpiament com a casal de la gent gran depenent de la Generalitat de Catalunya.

17:00|.Casal de la Gent Gran (c. de Joan Valera, 55, baixos)|Badalona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà els actes de celebració del 25è aniversari del Casal de la Gent Gran de Badalona - Joan Valera. El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat del director general d’Acció Cívica, Josep M. Civis, i de la directora dels Serveis Territorials de Governació a Barcelona, Violant Mascaró.