Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova piscina d'estiu de Tàrrega

query_builder   13 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova piscina d'estiu de Tàrrega

El mateix dia també visita la Fira Promopallars de la Pobla de Segur
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tàrrega i director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, inaugura la nova piscina descoberta de Tàrrega (Urgell), diumenge, 15 de juny, a les 13.30 hores. La piscina, ubicada dins el Parc Esportiu del Reguer, ha estat subvencionada amb 610.844 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC).
 
Abans, a les 11 hores, el conseller Jordi Ausàs visita la Fira Promopallars 2008 que se celebra a la Pobla de Segur (Pallars Jussà). Acompanyat pel coordinador dels Serveis Territorials del Departament de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, i per l’alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera, el conseller Jordi Ausàs visitarà els diferents estands de la fira.

13:30|.Parc Esportiu del Reguer (c. de la Plana, s/n)|Tàrrega (L' Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tàrrega i director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà la nova piscina descoberta. Abans, a les 11 hores, visitarà la Fira Promopallars 2008 que se celebra a la Pobla de Segur (Pallars Jussà).