Sala de premsa

El conseller Saura participa en la presentació de les memòries de Miguel Núñez, empresonat, torturat i condemnat a mort durant el franquisme

query_builder   17 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura participa en la presentació de les memòries de Miguel Núñez, empresonat, torturat i condemnat a mort durant el franquisme

Demà, a les 19h, al Palau Robert de Barcelona
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, participarà demà en la presentació de la reedició de les memòries de Miguel Núñez, La revolución y el deseo (Edit. Cahoba). També hi participaran el propi Miguel Núñez, el responsable de l’editorial Cahoba, Miquel Horta, i el vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, Màrius Garcia.
 
Després de prop de 17 anys a les presons franquistes, diverses condemnes a mort i consells de guerra, Núñez presenta ara l’edició de butxaca de les seves memòries, publicades fa 6 anys. A La revolución y el deseo, Miguel Núñez (Madrid 1920) relata les seves vivències durant la República, la Guerra Civil, el seu pas per les presons de Franco, les tortures i el terror, la clandestinitat durant la dictadura, la lluita per la llibertat i la democràcia..etc. L’edició de butxaca inclou la transcripció de diverses presentacions del llibre a càrrec del conseller Joan Saura, Manuel Vázquez Montalbán, Xavier Folch, Josep Fontana, Nicolás Sartorius, Dulce Chacón, Isidor Boix, Eudald Carbonell, Leopoldo de Luis, Jordi Borja ..etc. 
 
 

19:00|.Sala cotxeres de Palau Robert (pg de Gràcia, 107)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, participarà en la presentació de la reedició de les memòries de Miguel Núñez, empresonat, torturat i condemnat a mort durant el franquisme.