Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova llar d'infants municipal d'Arbúcies

query_builder   20 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la nova llar d'infants municipal d'Arbúcies

Visitarà l'Ajuntament d'Arbúcies, on signarà el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'equip de govern
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde d’Arbúcies, Roger Zamorano, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Girona, Mireia Mata, inaugura la nova llar d’infants municipal d’Arbúcies (Selva). L'acte d'inauguració tindrà lloc diumenge, 22 de juny, a les 12 hores.
 
L’equipament ha estat subvencionat amb 100.000 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder), que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques. La nova llar d’infants, situada molt a prop de l’antiga, té capacitat per a 74 alumnes que es repartiran en 5 aules diferents i una sala polivalent. El nou centre incorpora també un ampli pati descobert, una cuina office i sales per al professorat, entre altres espais.
 
Abans de la inauguració, a les 11.30 hores, el conseller Jordi Ausàs té previst realitzar una visita institucional a l’Ajuntament d’Arbúcies (carrer Major, 2). Durant la visita, el conseller signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’equip de govern municipal.

12:00|.Llar d'Infants (pg. del doctor Carulla, 1)|Arbúcies (La Selva)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde d’Arbúcies, Roger Zamorano, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Girona, Mireia Mata, inaugurarà la nova llar d’infants municipal d’Arbúcies.