Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta el cercador de polígons industrials

query_builder   5 juny 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta el cercador de polígons industrials

L'atenció als mitjans de comunicació es realitzarà just abans de l'acte de presentació, a les 11.40 hores, en una sala annexa
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presenta el cercador de polígons industrials de Catalunya en un acte que tindrà lloc a l'Auditori del Parc Tecnològic del Vallès (Vallès Occidental), el proper divendres, 6 de juny, a les 12 hores. A més del conseller Jordi Ausàs, també hi participaran: el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació, Jordi Bosch, i el secretari d’Indústria i Empresa del Departament d’Innovació Universitats i Empresa, Antoni Soy. L’atenció als mitjans de comunicació es realitzarà just abans de l’acte de presentació, a les 11.40 hores, en una sala annexa a l'Auditori.
 
Aquesta eina, disponible per a tota la ciutadania a través del web, permet conèixer la disponibilitat de serveis de comunicacions electròniques fixes i mòbils dels polígons industrials de tot el territori català. L’activació d’aquest cercador i les seves aplicacions s’emmarca dins el Pla Catalunya Connecta, que va presentar el conseller Jordi Ausàs davant els responsables del món municipal i de les companyies de telecomunicacions el passat 21 de maig a Barcelona.
 
El Pla Catalunya Connecta engloba les diferents línies d’actuació del Govern en matèria d’infraestructures de telecomunicacions i té com a principal objectiu dotar tots els polígons industrials de Catalunya i els nuclis de població de més de 50 persones amb cobertura de TDT, internet de banda ampla i telefonia mòbil.

11:40|.Parc Tecnològic del Vallès - Centre d'Empreses de Noves Tecnologies|Cerdanyola del Vallès (El Vallès Occidental)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el Cercador de Polígons Industrials del Pla Catalunya Connecta. També assistirà a l'acte el secretari general d'Innovació Universitats i Empresa, Enric Aloy, i la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.