Sala de premsa

El Museu d'Història de Catalunya acull la presentació d'un llibre, una exposició i un documental sobre Srbrenica

query_builder   9 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Museu d'Història de Catalunya acull la presentació d'un llibre, una exposició i un documental sobre Srbrenica

El Museu d’Història de Catalunya acollirà demà, dijous 10 de juliol, a les 19 hores, l’acte de presentació del llibre Srbrenica, del fotoperiodista Tarik Samarah, així com de l’exposició Srebrenica, de l’oblit a la memòria, i del documental Bòsnia, de la foscor a la llum. L’acte, que coincideix amb el 13è aniversari de la matança de Srebrenica, ha estat organitzat per l’associació IGMAN-Acció Solidària, l’Agència de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat i el Museu d’Història de Catalunya.
 
A la presentació assistiran el director del Museu, Agustí Alcoberro; el director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, David Minoves; el president d’IGMAN – Acció Solidària, Francesc de Dalmases, i l’autor del llibre, Tarik Samarah.

19:00|.Museu d'Història de Catalunya (Pl. Pau Vila, 3)|Barcelona (El Barcelonès)

El director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària, David Minoves; el director del Museu d'Història de Catalunya, Agustí Alcoberro, i el president d’IGMAN – Acció Solidària, Francesc de Dalmases, assistiran a l’acte de presentació del llibre Srbrenica, del fotoperiodista Tarik Samarah, així com de l’exposició Srebrenica, de l’oblit a la memòria, i del documental Bòsnia, de la foscor a la llum.