Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi d'Ogassa després dels danys causats per les pluges

query_builder   15 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi d'Ogassa després dels danys causats per les pluges

El director es reunirà amb l'alcalde d'Ogassa, afectat pels aiguats del darrer cap de setmana
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà l’ajuntament d’Ogassa, dimecres, 16 de juliol. El director es reunirà amb l’alcalde del municipi, Ramon Tubert, per fer una avaluació dels danys causats per les pluges intenses del passat cap de setmana i plantejarà les possibles solucions i línies d’ajut que, des de la Direcció General d’Administració local podria rebre la població afectada.
 
El temporal de pluges a Catalunya ha causat danys materials a Ogassa, amb diverses incidències. Segons informa l’alcalde d’Ogassa, les precipitacions han fet caure part de la pista del Coll de Jou. El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, arribarà a l’Ajuntament d’Ogassa a les 19.00 hores.

19:00|.Ajuntament (av. de les Mines, 13) |Ogassa (El Ripollès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, visitarà Ogassa i es reunirà amb l’alcalde, Ramon Tubert, per avaluar els danys causats per les pluges del passat cap de setmana i plantejar possibles solucions i línies d’ajut.