Sala de premsa

El Govern presenta el Pla d'avançament i extensió de la televisió digital terrestre (TDT)

query_builder   24 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta el Pla d'avançament i extensió de la televisió digital terrestre (TDT)

L'objectiu del Pla és garantir la cobertura de la TDT arreu de Catalunya
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presentaran el pla del Govern d’avançament i extensió de la televisió digital terrestre (TDT). La presentació es farà divendres, 25 de juliol, a les 12 hores, a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
En l’acte es presentarà també un cercador que permetrà a la ciutadania, als operadors i als mateixos instal·ladors, consultar de forma detallada el calendari de cobertura de la TDT, mes a mes, municipi a municipi, i de cadascuna de les televisions.
 
El pla per desplegar la TDT és una de les actuacions incloses en el marc de Catalunya Connecta, el pla que apropa les noves tecnologies als punts del territori que actualment no en disposen. A través del pla Catalunya Connecta, la Generalitat dotarà de cobertura de banda ampla i telefonia mòbil tots els polígons industrials de Catalunya i donarà cobertura dels serveis de televisió digital terrestre, telefonia mòbil i banda ampla als nuclis de població de més de 50 habitants.

12:00|.Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presentaran el pla del Govern d’avançament i extensió de la televisió digital terrestre (TDT).