Sala de premsa

ACLARIMENT: El conseller de Governació, Jordi Ausàs, fa el pregó de la Festa Major de Pontons

query_builder   24 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

ACLARIMENT: El conseller de Governació, Jordi Ausàs, fa el pregó de la Festa Major de Pontons

Abans es reunirà a l'ajuntament amb l'alcalde del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, fa el pregó de la Festa Major de Santa Magdalena, a Pontons (Alt Penedès), divendres, 25 de juliol, a les 20.30 hores. Després de la lectura del pregó, que farà al balcó del consistori, el conseller participarà en el refrigeri popular que se celebra a la plaça Major.
 
Abans, a les 20 hores, el conseller Jordi Ausàs, acompanyat pel director de serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Barcelona, Joan Rabasseda, signarà en el Llibre d’Honor de l’ajuntament i es reunirà amb l’alcalde, Lluís Fernando Caldentey.

Aclariment: L'atenció als mitjans es farà entre les 20 i les 20.15 hores.

20:30|.Ajuntament de Pontons (pl. de la Vila, 1)|Pontons (L' Alt Penedès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, farà el pregó de la Festa Major de Santa Magdalena. Abans, a les 20 hores, el conseller Jordi Ausàs, acompanyat pel director de serveis territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Barcelona, Joan Rabasseda, signarà en el Llibre d’Honor de l’ajuntament i es reunirà amb l’alcalde, Lluís Fernando Caldentey. L'atenció als mitjans es farà entre les 20 i les 20.15 hores.