Sala de premsa

La Generalitat i la Fundació Pau Casals porten l'exposició "Pau Casals i l'exili" a Prada de Conflent

query_builder   25 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat i la Fundació Pau Casals porten l'exposició "Pau Casals i l'exili" a Prada de Conflent

Dissabte, 26 de juliol (17 h), el director de l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, inaugurarà la mostra a Prada de Conflent
L’exposició ha rebut el suport de la Direcció General de la Memòria Democràtica i l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets humans de la Generalitat
 
Al matí (10.30 h), Xavier Badia participarà en l’acte d’inauguració del 57è Festival de música de cambra Pau Casals
 
El director de l’Oficina de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, participarà dissabte, 26 de juliol (17 h), en la inauguració de l’exposició “Pau Casals i l’exili (1939-1973)” a la Mediateca Pompeu Fabra de la Biblioteca Municipal de Prada de Conflent. Intervindran també l’Alcalde de Prada, Jean Castex, i la directora de la Fundació Pau Casals, Pepa Domingo.
 
Pau Casals i l’exili (1939-1973)"  fa un recorregut pel període de l’exili de l’artista a través de diversos documents inèdits. L’exposició recull el vessant d’exiliat actiu de Pau Casals a través de les nombroses manifestacions i accions d’ajuda als refugiats. També explica el compromís polític i la fermesa moral que el gran músic català va mostrar en les seves intervencions públiques. La mostra ha estat coproduïda per la Fundació Pau Casals, la Direcció General de la Memòria Democràtica i l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets humans. L’exposició es podrà visitar fins al 31 d’agost.
 
D’altra banda, el mateix dissabte, a les 10.30 h, el director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, participarà en l’acte inaugural del  57è Festival de música de cambra Pau Casals l'Abadia de Cuixà.

17:00|.Mediateca Pompeu Fabra de la Biblioteca Municipal de Prada (c. de l'Hospici, 33)| (França)

El director de l’Oficina de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, participarà en la inauguració de l’exposició Pau Casals i l’exili (1939-1973).