Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou centre cívic de Puigventós

query_builder   25 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el nou centre cívic de Puigventós

També visitarà Jafre, on inaugurarà les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable i d'arranjament de la urbanització Fontsanta
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat durant tota la jornada del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, inaugura el nou centre cívic del nucli de Puigventós, al municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà), diumenge, 27 de juliol. Aquest equipament ha estat subvencionat amb 104.905,56 euros del Pla únic d’obres i serveis.
 
La inauguració del centre es farà a les 11.30 hores i comptarà amb la presència de l’alcalde del municipi, Ramon Nadal, i del vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà, Àngel Planas, entre altres autoritats. Després dels parlaments, el conseller en visitarà les dependències i signarà en el Llibre d’Honor de l’entitat.
 
Posteriorment, el conseller Jordi Ausàs anirà a Jafre (Baix Empordà) per inaugurar la primera fase de les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i de sanejament del municipi i també les obres d’arranjament de la urbanització Fontsanta.
 
La xarxa de distribució d’aigua potable i la xarxa de clavegueram de Jafre tenia molts anys d’antiguitat, fet que originava constants pèrdues d’aigua i problemes de salubritat que quedaran resolts amb aquesta actuació, subvencionada amb 172.000 euros del PUOSC. Pel que fa a les obres de la urbanització Fontsanta, es tracta d’obres de pavimentació i dotació de serveis que compten amb una subvenció de 195.974,89 euros del PUOSC.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà a l’Ajuntament de Jafre a les 13 hores i, després de signar en el Llibre d’Honor i de visitar l’exposició sobre les obres, es traslladarà, acompanyat de l’alcalde, Joan Bonany, fins a l’ermita de la Mare de Déu de la Fontsanta, on tindran lloc els parlaments inaugurals. L’acte acabarà amb un refrigeri popular.

11:30|.Centre Cívic (c. de la Perdiu, s/n)|Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (El Baix Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el nou centre cívic del nucli de Puigventós, al municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura. Posteriorment, a les 13 hores, visitarà Jafre per inaugurar la primera fase de les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i de sanejament del municipi i també les obres d’arranjament de la urbanització Fontsanta.