Sala de premsa

Adigsa inicia obres de rehabilitació a edificis de Terrassa

query_builder   3 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Adigsa inicia obres de rehabilitació a edificis de Terrassa

Les obres es fan a edificis de la Grípia
L’empresa pública Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, iniciarà demà divendres, 4 de juliol, obres de rehabilitació a edificis de la Grípia de Terrassa (Vallès Occidental) per un import de 143.594 €.
 
Les obres consistiran en rehabilitar les escales i les façanes dels edificis situats al carrer del Tibidabo, 1 i 3, i al passatge de Calaf, 81, 83 i 85. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa T. Rehabilitación, SL, i millorarà un total de 41 habitatges. Es preveu que les reparacions tinguin una durada de 5 mesos.
 
Les obres que es faran a les escales consisteixen a repassar les portes d’accés als blocs i els intèrfons, reforçar les baranes de l’escala en el seu primer tram, substituir elements deteriorats i, entre d’altres, pintar les escales. Pel que fa a les façanes, se’n repararan les esquerdes i es repassarà la pintura dels espais que es rehabilitin. També es repararan les patologies que hi ha en alguns safareigs i que provoquen humitats. 
 
Assistiran a l’acte d’inici d’obres el director tècnic d’Adigsa, José Linares, un representant de l’empresa T. Rehabilitación, SL, i el president de l’AV del barri, Manuel Montoliu.

12:00|.C. de Calaf, 46, baixos / c. del Tibidabo|Terrassa (El Vallès Occidental)

Inici d’obres de rehabilitació a Terrassa