Sala de premsa

Adigsa inicia obres de rehabilitació d'edificis a Manresa

query_builder   3 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Adigsa inicia obres de rehabilitació d'edificis a Manresa

.
L’empresa pública Adigsa inicia demà divendres, 4 de juliol, obres de rehabilitació en edificis dels grups d’habitatges del Xup i la Font dels Capellans, a Manresa (Bages), per un import de 342.239 € i 296.428 €, respectivament.
 
Al barri del Xup es repararà l’aïllament de les façanes dels blocs 34, 35, 36, 38, 39, 40, 41, 42 i 43. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Natur System, SL, i millorarà un total de 72 habitatges. Es preveu que tingui una durada de vuit mesos. Les obres solucionaran els problemes de fongs de les façanes. Aprofitant que s’hi han de col·locar bastides, es repararan els elements malmesos dels balcons.
 
A la Font dels Capellans, es repararan els balcons del bloc 3 i el bloc 13. L’obra al bloc 3, la farà l’empresa Cervera S. Pinturas, SL, i millorarà 44 habitatges, la porteria i dos locals comercials. Les obres del bloc 13 s’han adjudicat a l’empresa Construccions Beravi, SL, i beneficiaran 48 pisos i 16 locals comercials. També es repararan els balcons i es pintaran les façanes exteriors dels blocs octogonals, atès que les interiors ja estan fetes. Ambdues obres duraran sis mesos.
 
A l’acte d’inici d’obres assistiran el director tècnic d’Adigsa, José Linares, representants de les empreses constructores i els presidents de l’AV del Xup, Francisco Álvarez, i de l’AV de la Font dels Capellans, Josep Rueda.

Inici d'obres de rehabilitació al Xup
13.30 h
Habitatges Pare Ignasi Puig, locals comercials, 16. Manresa

Inici d'obres de rehabilitació a la Font dels Capellans
14 h.
Associació de Veïns de la Font dels Capellas
Grup d'Habitatges de la Font dels Capellans, bloc 14, local 75. Manresa

13:30|.Habitatges Pare Ignasi Puig, locals comercials, 16|Manresa (El Bages)

Adigsa inicia obres de rehabilitació d’edificis a Manresa