Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta el desplegament de la xarxa de fibra òptica a Tortosa

query_builder   8 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta el desplegament de la xarxa de fibra òptica a Tortosa

El projecte preveu el desplegament de 12 quilòmetres de xarxa troncal i el cablejat dels principals equipaments públics del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presenta el projecte de desplegament de la xarxa de fibra òptica a Tortosa (Baix Ebre) davant els mitjans de comunicació. En la roda de premsa, que tindrà lloc a la seu de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, dimecres 9 de juliol, a les 11.30 hores, també intervindrà el delegat territorial del Govern, Josep Lluís Salvador; el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch; i el director territorial del Departament, Carles Pasqual.
 
Aquest projecte, que impulsa el Departament de Governació a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, preveu el desplegament de 12 quilòmetres de xarxa troncal entre Tortosa i l’Aldea, així com el cablejat dels principals equipaments públics de la capital del Baix Ebre.

11:30|.Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre (c. de Montcada, 23)|Tortosa (El Baix Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el projecte de desplegament de la xarxa de fibra òptica de Tortosa. En la roda de premsa també intervindran el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Josep Lluís Salvadó,  i el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch.